Vacature secretaris

      Geen reacties op Vacature secretaris

Los Cachorros zoekt een bestuurssecretaris (V/M).

Bij Los Cachorros werken we samen in een team van gemotiveerde vrijwilligers.We hebben vrijwilligers die in Peru de handen uit de mouwen steken en vrijwilligers in Nederland in de vorm van een klein pragmatisch werkend bestuur.

Het bestuur ondersteunt het project in Peru door middel van het werven van vrijwilligers en (financiële) middelen. Daarnaast houdt het bestuur toezicht op een juiste besteding van de middelen.
Eén keer in de 6 weken vergadert het bestuur (afwisselend op een doordeweekse avond of op een zaterdag in Hotel Mitland te Utrecht).

De taken van de secretaris
De secretaris maakt deel uit van het bestuur dat gezamenlijk verantwoordelijk is voor het beleid van Los Cachorros. Als zodanig draagt zij/hij bij aan het vormgeven aan de organisatie.
De specifieke taak bestaat vooral uit het goed voorbereiden van vergaderingen in samenspraak met de voorzitter.
Daarnaast zorgt de secretaris voor de verslaglegging en beheert zij/hij de inkomende (elektronische) post, het donateursbestand en het digitale archief.

De tijdsinvestering in de week voorafgaand aan de vergaderingen ligt rond de 6 uur. In andere weken ligt deze gemiddeld tussen de 2 en 4 uur.

Termijnen
Een bestuurstermijn omvat in principe een periode van drie jaar, maar mocht je je willen inzetten voor een kortere periode (liefst vanaf 1 jaar), schroom dan niet om te reageren.

Heb je vragen? Ben je enthousiast geworden?
Reageer nu via het contactformulier of mail naar voorzitter@loscachorros.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *