Bezoek ook de pagina "Los Cachorros in de media" waarin met enige regelmaat nieuwe bijdragen worden geplaatst.Geplaatst op:
Dag voor de vrienden van Los Cachorros
3-12-2016Paseo Familiar 2016
Elk jaar organiseert Los Cachorros een dag waarop alle families van de leerlingen uit het gezinsvervangend huis en de leerlingen van het klasje van Los Cachorros op stap gaan.
30-11-2016Een bedrag van €. 1656,- voor Los Cachorros!!
Op 20 april 2016 heeft het managment van de Heksenketel (Marcel en Astrid) in het thuishonk van de supportersvereniging van True Support, een geweldig feest georganiseerd. De opbrengst is bedoeld voor de Stichting Los Cachorros, die geld inzamelt voor kansloze straatkinderen in Peru om hen de kans te bieden op een onafhankelijk zelfstandig bestaan.
Wat is begonnen als grap tussen Marcel Assink en Jolanda van Kempen is uitgegroeid tot een happening in de Heksenketel, die zijn weerga niet kent!!!
Jolanda staat bij haar broers en zus bekend als de maakster van de lekkerste macaronie van Linschoten en omgeving. Dat moest zij dan maar eens bewijzen!!  Nou, dat hebben de hondstrouwe supporters geweten ook!         
Samen met de deskundige keukenstaf onder leiding van Melle, Maxime, Barbara en Marise zijn de trouwe supporters verrast op een overheerlijke maaltijd.         
38 Personen hadden vooraf ingeschreven, maar uiteindelijk zijn meer dan 100 borden overheerlijke macaronie uitgeserveerd.
Een deskundige Italiaanse jury (en zij kunnen het weten) heeft Jolanda uitgeroepen tot de beste macaroniemaakster van de wereld!
De jury beoordeling was: “bonibonibonissimo”, waarvan akte.
Wat is begonnen als een eenmalige actie is achteraf bestempeld als een jaarlijks terugkerend evenement, waarvan akte!
Na de telling stopte de telmachine op hert ongevenaarde bedrag van €. 828,-, een voor iedereen onverwachte, maar fantastische opbrengst. Nog mooier is, dat het bestuur van “de club van 100” heeft besloten het bedrag te verdubbelen!.
Namens het bestuur van Los Cachorros, spreek ik mijn  grote waardering en oprechte dank uit voor dit geweldige resultaat en wij zullen verslag doen van de besteding en behaalde resultaten.
Namens onze “kinderen” in Peru hartelijk dank, Hans van Kesteren.
06-05-2016


en ontvang 4x per jaar! het
laatste nieuws van Los Cachorros


Kamer van Koophandel
30168099
RSIN
816126239