Bezoek ook de pagina "Los Cachorros in de media" waarin met enige regelmaat nieuwe bijdragen worden geplaatst.Geplaatst op:
Nieuw filmpje van Los Cachorros
22-5-2015Benefiet voor straatkinderen Peru levert 6.000 euro op
22-5-2015Vrijmarkt Koningsnacht ‘15
Namens Los Cachorros op de Vrijmarkt in Utrecht staan, het idee was er al een tijd, maar dit jaar was het zo ver!
Dat er nog best wel wat bij komt kijken, daar kwamen we al snel achter. Gelukkig zorgden de briefjes die we in het Vrijmarktgebied door de brievenbus deden voor een mooie verkoopplek. En op onze oproep naar spullen ter verkoop,  werd vanuit het hele land gereageerd.  Dankzij allerlei lieve mensen hadden we, vele autoritjes later, een behoorlijke voorraad van boeken tot aan stereosets verzameld.

Op zondagmiddag begonnen  we rond 15:00u al fanatiek met spullen naar de plek brengen en langzaam vormgeven van ons kraampje. Een beetje aan de vroege kant, maar vervolgens lag alles wel netjes uitgestald en zag het eruit als een vrolijk geheel.
Om 18:00u mochten we officieel van start en kwamen de eerste mensen langs om te kijken. Achteraf gezien stonden we niet in het populairste gebied van de Vrijmarkt, aangezien we zo goed als het enige kraampje waren in de straat. Maar eigenlijk kwam dat ook wel goed uit, want iedereen kon rustig de tijd nemen om rond te kijken.
Wat kwamen er veel enthousiaste mensen kijken en gelukkig ook kopen! Als we vertelden waar we voor stonden en wat Los Cachorros inhoudt, werd er zelfs vaak nog een paar euro extra gegeven.  Al met al dus een gezellige, geslaagde dag met een prachtige opbrengst van bijna €500. Iedereen ontzettend bedankt en zeker tot volgend jaar!
22-5-20154-3-2015


en ontvang 4x per jaar! het
laatste nieuws van Los Cachorros


Kamer van Koophandel
30168099
RSIN
816126239