Functienaam:
Bestuurslid Activiteiten
Wordt gekozen door:
Bestuursleden Stichting Los Cachorros
Functie geldt voor:        
3 jaar
Vergoeding:
onbezoldigd

Uw tijd, hún toekomst!
Stichting Los Cachorros is op zoek naar een enthousiast bestuurslid Activiteiten (m/v)

Wie zoeken wij?
Los Cachorros zoekt iemand die ons gemotiveerde en ambitieuze team wil versterken als bestuurslid Activiteiten. Dat houdt in dat je je actief inzet voor Los Cachorros d.m.v. het organiseren van acties en evenementen. Met als doel zoveel mogelijk inkomsten genereren, zodat we nog meer straatkinderen in Ayucucho een helpende hand kunnen bieden.
Daarnaast werk je nauw samen met de andere vrijwilligers en ben je als team verantwoordelijk voor het totale beleid van Los Cachorros.

Wie zijn wij?
Stichting Los Cachorros zet zich in voor straatkinderen van 6 tot 18 jaar in Peru. We bieden hulp aan veelal getraumatiseerde en verslaafde straatkinderen. Vaak zwerven zij op straat vanwege armoede, geweld of misbruik thuis. Via straatwerk, opvang, psychosociale hulp en onderwijs begeleidt Los Cachorros deze kinderen van de straat terug naar familie of naar een toekomst op eigen benen.

Wie ben jij?
Een actieve en enthousiaste regelaar. Jij kunt anderen enthousiasmeren voor je ideeën en fungeert als aanspreekpunt voor andere vrijwilligers die een actie willen organiseren.
Het is een pré als je al beschikt over enige ervaring met het organiseren van evenementen en/of het uitvoeren van een bestuursfunctie. Je bent bereid om af en toe een avond of weekend te werken en bent gemiddeld 4-8 uur per week beschikbaar.

Reageer!
Herken je jezelf en ben je enthousiast geworden? Solliciteer dan direct door je motivatie en CV te sturen naar Lenny van den Brink: voorzitter@loscachorros.nl. Wil je meer informatie over Los Cachorros en/of deze vacature? Kijk dan op de website www.loscachorros.nl of bel naar Lenny van denk Brink op 06 2141 9607

Indien u geïnteresseerd bent in een van deze taken, maar geen bestuursfunctie ambieert, schroom dan niet om contact met ons op te nemen. en ontvang 4x per jaar! het
laatste nieuws van Los Cachorros


Kamer van Koophandel
30168099
RSIN
816126239